onsdag 9 juli 2008

Om jag bara kunde

Jag saknar att ha någon att längta efter. Någon som man längtar efter och saknar varje minut utan den. Den som får magen att bubbla av lycka och välbehag när den håller en i sin famn. Vad jag saknar denna någon!
En vacker dag ska jag sluta se tillbaka på alla fula ärr som minnena lämnat efter sig, och sluta peta upp de irriterande sårskorporna så att det än en gång börjar blöda lite. Jag ska sluta med det, men jag vet fortfarande inte när den vackra dagen kommer.

Jag och mamma körde runt till olika möbelaffärer idag och konstaterade: 1) att Möbelcentralen har dyra möbler men trevlig personal, och 2) att Sotka hade ett billigt och snyggt soffbord men otrevlig personal. Hur löser man denna situation? Jag tror att jag ska köpa soffbordet, för det var faktiskt riktigt snyggt. Tvättmaskin ska också inhandlas, samt en dammsugare. Snart har jag inte mycket pengar kvar på kontot. Undrar om det räcker för ett krogbesök denna helg ändå? Vem kommer med ut på lördag? Jag vill festa, bara för att jag sedan ska kunna GÅ hem till Brändö mitt i natten och för första gången någonsin inte vara tvungen att fundera en halvtimme på var man ska sova. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den där längtan... jag undrar om dte inte är årstiden, de ljusa, stilla nätterna som får en att bli vemodig och längtande? För jag kom på mig själv häromkvällen med att längta efter någon som jag inte vet vem han är.

Vad gäller tvättmaskin lär det finnas nån firma som fixar upp begagnade sådana och säljer dem vidare. Har inget namn, men de ska finnas nånstans invid järnvägen - säkert i klemetsö. Blev tipsad om dem eftersom min lägenhet saknar frys, men sen löste det sig i alla fall - tog med mig frysen ur farmors hus eftersom den ändå står oanvänd 11 månader i året.

Anonym sa...

Glöm inte att köpa golvmopp. Folk som inte äger en sådan är äckliga. Jag flyttade en gång till en lägenhet där en flicka bodde innan mig och det enda hon ägde att tvätta golven med var en sopkvast så du kan ju gissa hur äckligt det var för mig att städa, det var jätte smutsigt iaf!

0008 sa...

Kan vi som inte Facebook:ar/Berusad-nördar eller bor på bilddagboken få en liten blogguppdatering av fröken Nyman månntro?!;)) Vet hut flicka & råd bot på oaktiviteten tack. NU TACK.